Preskoči na vsebino Kazalo strani

Velikost pisave: A|A+|A++


O spletišču

Besedilo

Ministrstvo za obrambo, Uprava RS za zaščito in reševanje.

Zasnova in tehnična izvedba

Kraft&Werk, d. o. o.

Ilustracije

Studio Ajd, d. o. o. in arhiv URSZR.

Uporaba

Vsebina, razen videoklipov, fotografij in ilustracij, do katere uporabniki dostopajo na mobilni spletni aplikaciji in spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, ni posebej avtorsko pravno zavarovana in jo uporabniki lahko uporabljajo. Uporabniki lahko povzemajo vsebino, vendar morajo pri vsaki uporabi navesti vir in avtorstvo.

Za vsebino, objavljeno na mobilni spletni aplikaciji, spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, na spletnem mestu Youtube in Facebooku Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, velja zaščita CC Slovenija (Creative Commons Slovenija), in sicer 3. licenca, ki zahteva priznanje avtorstva in dovoljuje nekomercialno uporabo.

Pravno obvestilo

Vsebina na mobilni spletni aplikaciji in spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je informativne narave. Skrbimo za pravilnost in ažurnost vsebine na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, vendar je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi jih lahko imeli uporabniki zaradi uporabe morebitne napačne ali netočne vsebine, objavljene na mobilni spletni aplikaciji in spletni strani.

Uporabniku priporočamo, da če sprejema pomembno ali celo nepopravljivo odločitev na podlagi vsebine, ki je objavljena na mobilni spletni aplikaciji in spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, preveri podatke pri pristojnem organu ali v Uradnem listu Republike Slovenije.

V nobenem primeru ne odgovarjamo kateremu koli uporabniku za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko nastale za uporabnika zaradi tehničnih težav oziroma nezmožnosti uporabe mobilne spletne aplikacije in spletne strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Za povezave do spletnih strani drugih organov javne uprave ter drugih pravnih in fizičnih oseb ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani, prav tako tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani. Za te vsebine ne veljajo ti pogoji uporabe in omejitve odgovornosti.

Vsebine na mobilni spletni aplikaciji in spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so javne in se lahko brez predhodnega obvestila kadar koli spremenijo.

Varstvo zasebnosti

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje zbira le neosebne podatke o uporabi spletnega mesta: koliko obiskovalcev jo na dan obišče, katere strani so največkrat obiskane in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani.

Stik

Uprava RS za zaščito in reševanje
Vojkova cesta 61
SI-1000 Ljubljana
Telefon: (01) 471 33 22
Faks: (01) 431 81 17
E-pošta: urszr(at)urszr.si

 

Napis Republika Slovenija Ministrstvo za obrambo Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanja. Levo slovenski grb. Na njem so tri bele zvezdice. Pod njimi je Triglav, pod njim sta dve vijugasti črti, ki predstavljata vodo

Napis Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. Vmes je narisan rdeči pravokotnik s prekinjeno črto in tremi sivimi pikami.

Rdeč kvadraten znak z belimi številkami 112. Pod njimi je napis sos in slika telefonske slušalke in sedem rumenih zvezdic.

Na zeleni podlagi je z belimi črkami napis I FEEL SLOVENIA.